NAUJIENOS
Alergenai maiste. Kaip jie ženklinami? Kaip atpažinti ženklinimo etiketėje?
Alergenai maiste. Kaip jie ženklinami? Kaip atpažinti ženklinimo etiketėje? Liepos 8-oji – tarptautinė alergijos diena….
Kreminiai pyragaičiai vasarą. Kodėl vasarą jie gali kelti riziką?
Kreminiai pyragaičiai vasarą. Kodėl vasarą jie gali kelti riziką? Jeigu vasaros metu mėgstate lepintis kreminiais…
Mikrobiologiniai rizikos veiksniai
Mikrobiologiniai rizikos veiksniai Mikrobiologinė tarša yra dažniausia apsinuodijimo maistu priežastis. Ar žinote, kokie faktoriai, kurie…
Sezono uoga braškė. Kaip išsirinkti? Braškių kokybės reikalavimai?
Sezono uoga braškė. Kaip išsirinkti? Braškių kokybės reikalavimai? Sezono uogų karalienė – braškė jau čia!…
Valymo inventorius. Ką būtina žinoti?
Valymo inventorius. Ką būtina žinoti? – Valymo darbai atliekami su atskiru, spalvine gama paženklintu valymo…
Ar žinote, kada maistas laikomas nesaugiu?
Ar žinote, kada maistas laikomas nesaugiu? Ar žinote, kad maistas laikomas nesaugus, jei manoma, kad:…