NAUJIENOS
Mikrobiologiniai rizikos veiksniai
Mikrobiologiniai rizikos veiksniai Mikrobiologinė tarša yra dažniausia apsinuodijimo maistu priežastis. Ar žinote, kokie faktoriai, kurie…
Sezono uoga braškė. Kaip išsirinkti? Braškių kokybės reikalavimai?
Sezono uoga braškė. Kaip išsirinkti? Braškių kokybės reikalavimai? Sezono uogų karalienė – braškė jau čia!…
Valymo inventorius. Ką būtina žinoti?
Valymo inventorius. Ką būtina žinoti? – Valymo darbai atliekami su atskiru, spalvine gama paženklintu valymo…
Ar žinote, kada maistas laikomas nesaugiu?
Ar žinote, kada maistas laikomas nesaugiu? Ar žinote, kad maistas laikomas nesaugus, jei manoma, kad:…
Iškylų gamtoje sezonas atidarytas. Kaip išvengti apsinuodijimų?
Iškylų gamtoje sezonas atidarytas. Kaip išvengti apsinuodijimų? Atšilus orams ir prasidėjus iškylų sezonui, svarbu ne…
Dezinfekavimas. Kas tai yra?
Dezinfekavimas. Kas tai yra? Tai procesas, kurio metu ant paviršių ir aplinkoje esantys mikroorganizmai sunaikinami…