Latest Past Events

Tinkamumo vartoti termino nustatymas: ką reikia žinoti?

ART CITY INN viešbutis J. Jasinskio g. 14, Vilnius

Seminaro tikslas: Seminaru siekiama suteikti visapusiškų teorinių bei praktinių žinių apie maisto produktų tinkamumo vartoti termino nustatymą, maisto saugos, pakuotės, maisto produktų mikrobiologinių kriterijų įtaką maisto produktų tinkamumo vartoti termino nustatymui. Seminaro metu dalyviai įgytas žinias galės pritaikyti darbinėje praktikoje siekiant užtikrinti saugių ir kokybiškų maisto produktų tiekimą į rinką. Kam skirta? Maisto ir gėrimų […]

€149

Maistingumo, sveikatingumo teiginiai. Reklama. Kaip neklaidinti vartotojo? Instrumentinis patikrinimas.

ART CITY INN viešbutis J. Jasinskio g. 14, Vilnius

Seminaro tikslas: suteikti visapusiškų teorinių bei praktinių žinių apie maistingumo, sveikatingumo teiginių pateikimui keliamus teisės aktų reikalavimus, bendrą ir specialų reklamos teisinį reguliavimą, konkurencinės aplinkos įtaką planuojamai arba vykdomai reklamai, taip pat reklamos turinio, formos bei pateikimo būdų analizės teisinius aspektus, įskaitant rizikas. Seminaro metu taip pat bus aptariama VVTAT formuojama reklamos tikrinimo praktika, aptariami […]

€149

Maisto saugos vadybininko vasaros mokykla: III mokymų modulis

Mokymų tikslas: Siekiama suteikti visapusiškų teorinių bei praktinių žinių apie maisto saugos valdymą įmonėse – maisto saugos ir higienos teisinį reguliavimą, rizikos veiksnius ir jų valdymą, prevencines priemones, maisto gamybos technologijoms, asmens higienai keliamus reikalavimus, laboratorinę savikontrolę, valymo, plovimo, dezinfekavimo reikalavimus, tinkamą atliekų ir techninių medžiagų tvarkymą, atsekamumo sistemos užtikrinimo svarbą bei pasiruošimą metiniam savikontrolės auditui […]

Į viršų