Alergenai ir jų rizikos valdymas maisto grandinėje

VICTORIA Hotel Kaunas Miško g. 11, Kaunas, Lithuania

Seminaro tikslas: seminaru siekiama suteikti visapusiškų teorinių bei praktinių žinių apie alergenų rizikos valdymą maisto tvarkymo procesuose, teisinį reglamentavimą, įtaką maisto produktų saugai, apie alergenų tyrimo metodus, praktiškai išanalizuoti laboratorinių tyrimų protokolų pavyzdžius, suprasti ir mokėti atlikti tyrimų rezultatų interpretavimą ir vertinimą. Kam skirta? Maisto pramonės gamybos įmonių technologams, gamybos, kokybės, pardavimų vadovams, vadybininkams, kokybės […]

€159

Mikrobiologija po mikroskopu. Gyvūninių ir sudėtinių maisto produktų ir jų žaliavų mikrobiologiniai saugos kriterijai ir jų vertinimas

ART CITY INN viešbutis J. Jasinskio g. 14, Vilnius

Seminaro tikslas: Seminaru siekiama suteikti visapusiškų teorinių bei praktinių žinių apie biologinius pavojus, rizikos veiksnius maisto tvarkyme, mikroorganizmų įtaką maisto produktų saugai, kokybei ir vartotojo sveikatai, naudojant naujausius mokslinius straipsnius, maisto saugos ir proceso higienos kriterijų teisinį reglamentavimą, naujausius teisės aktų pasikeitimus, praktiškai išanalizuoti laboratorinių tyrimų protokolų pavyzdžius, suprasti ir mokėti atlikti tyrimų rezultatų interpretavimą […]

€159
Į viršų