GHP taisyklės vaisių, uogų, daržovių ir grybų perdirbimo įmonėms JAU PAS MUS!!
Maisto verslo įmonės privalo įsidiegti, įgyvendinti ir vykdyti nuolatinę procedūrą ar procedūras, paremtas rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų principais, (toliau – RVASVT), todėl tvarkydami maistą privalo taikyti individualią RVASVT sistemą arba savanoriškai naudotis konkrečios maisto tvarkymo srities geros higienos praktikos taisyklėmis (GHPT)
Rengiantis individualią RVASVT sistemą reikia sugaišti daug laiko, darbas reikalauja daug žmogiškųjų išteklių, kvalifikuotų žinių ir dažnai mažesnei įmonei tampa per sunku!
Kadangi gaudavome daug užklausų iš nedidelių vaisių, uogų, daržovių ir grybų perdirbimo įmonių dėl RVASVT sistemų parengimo, nusprendėme jas parengti ir tai supaprastinti mažesnių įmonių darbą!
2024m gruodžio mėnesį, savo rankose jau laikome mūsų konsultantų grupės parengtą leidinį
,, Geros higienos praktikos taisyklės vaisių, uogų, daržovių ir grybų perdirbimo įmonėms„
Šį leidinį galite užsisakyti paspaudę nuorodą: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPmtKJdkGGd-mVpeJyCHhCdodyQMVt47llTe-h4RVkUaEP3w/viewform
Jei, tam tikrais atvejais jos tik iš dalies atitinka jūsų planuojamą vykdyti maisto tvarkymą, ar gaminate kažką papildomai, tai jums beliks tik dokumentuoti GHP taikymą praplėsta apimtimi aprašant tose GHP taisyklėse nenurodytą veiklą pridedant laisvos formos dokumentą
Reikia papildomos informacijos? Kreipkitės į mūsų komandą!