SPECIALIZUOTŲ LEIDINIŲ MAISTO TVARKYMO ĮMONĖMS PLATINIMAS

“GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS DUONOS IR PYRAGO GAMYBOS ĮMONĖMS ” (2021 m. redakcija);

“GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS MILTINĖS IR KREMINĖS KONDITERIJOS GAMYBOS ĮMONĖMS ” (2021 m. redakcija);

žurnalas

Darbuotojų sveikatos apklausos žurnalas(formatas -A4,vertikalus, viršelis -kartoninis, 24 psl.)

Pagamintos produkcijos temperatūros kontrolės registravimo žurnalas(duonos ir kepimo įmonėms)(formatas -A4,horizontalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

Šaldymo įrenginių, patalpų temperatūrinių parametrų registravimo žurnalas(formatas -A4,horizontalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

Neatitikčių, atsiradusių termiškai apdorojus kepinius, registravimo žurnalas(formatas -A4,horizontalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

Valymo, plovimo ir dezinfekavimo darbų registravimo žurnalas(formatas -A4,horizontalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

Laisvųjų riebalų rūgščių (LLR) koncentracijos kontrolės registravimo ir keitimo žurnalas(formatas -A4, vertikalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

Neatitiktinių žaliavų, produktų ar medžiagų registracijos žurnalas(formatas -A4,horizontalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

žurnalas

Greitai užšaldytų gaminių ir mikrobiologiškai jautrių gaminių arba pusgaminių temperatūros kontrolės registravimo žurnalas (miltinės ir kreminės konditerijos gamybos įmonėms)(formatas -A4,horizontalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

žurnalas

Ribojamų maisto priedų registracijos žurnalas(formatas -A4,horizontalus, viršelis -kartoninis, 21 psl.)

“PAVYZDINIŲ IKIMOKYKLINIŲ VAIKŲ UGDYMO ĮSTAIGŲ 15 DIENŲ PERSPEKTYVINIŲ VALGIARAŠČIŲ IR PATIEKALŲ RECEPTŲ RINKINYS” (2018 m. redakcija)

GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS VIEŠOJO MAITINIMO ĮMONĖMS (2018 m.)

GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS DIDMENINĖS IR MAŽMENINĖS PREKYBOS MAISTO PRODUKTAIS ĮMONĖMS (2019 m.)

GEROS HIGIENOS PRAKTIKOS TAISYKLĖS MĖSINĖMS (2005 m.)