SPECIALIZUOTI LEIDINIAI MAISTO TVARKYMO ĮMONĖMS
Mūsų leidiniai
Geros higienos praktikos taisyklės miltinės ir kreminės konditerijos gamybos įmonėms
2021 m. redakcija
Darbuotojų sveikatos apklausos žurnalas
Formatas – A4, vertikalus, viršelis kartoninis, 24 psl.
Pagamintos produkcijos temperatūros kontrolės registravimo žurnalas (duonos ir kepimo įmonėms)
Formatas – A4, horizontalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Šaldymo įrenginių, patalpų temperatūrinių parametrų registravimo žurnalas
Formatas – A4, horizontalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Neatitikčių, atsiradusių termiškai apdorojus kepinius, registravimo žurnalas
Formatas – A4, horizontalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Valymo, plovimo ir dezinfekavimo darbų registravimo žurnalas
Formatas – A4, horizontalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Laisvųjų riebalų rūgščių (LLR) koncentracijos kontrolės registravimo ir keitimo žurnalas
Formatas – A4, vertikalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Neatitiktinių žaliavų, produktų ar medžiagų registracijos žurnalas
Formatas – A4, horizontalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Greitai užšaldytų gaminių ir mikrobiologiškai jautrių gaminių arba pusgaminių temperatūros kontrolės registravimo žurnalas (miltinės ir kreminės konditerijos gamybos įmonėms)
Formatas – A4, horizontalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Ribojamų maisto priedų registracijos žurnalas
Formatas – A4, horizontalus, viršelis kartoninis, 21 psl.
Pavyzdinių ikimokyklinių vaikų ugdymo įstaigų 15 dienų perspektyvinių valgiaraščių ir patiekalų receptų rinkinys
2018 m.
Geros higienos praktikos taisyklės didmeninės ir mažmeninės prekybos maisto produktais įmonėms
2019 m.
Domina mūsų paslaugos?
Užpildykite užklausą
Ačiū! Jūsų užklausa sėkmingai pateikta, artimiausiu metu susisieksime.
Yra klaidų. Patikrinkite ar visi laukai užpildyti